Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi pc-ből ha kiveszem a...

Régi pc-ből ha kiveszem a merevlemezt lementhetem a képeim?

Figyelt kérdés

Van egy régi asztali pcm. Kb 2010ben vettem bele merevlemezt, mert elromlott, de akkor is használtat vettem. Működött, minden oké volt. Anyum tanult tanult rajta netezni, aztán már túl lassú volt arra is, mert maga a gép még 2004ben lett véve, és ezen kívül nem volt fejlesztve, újítva. 2012ben vagy 13 ban kapott laptopot, azóta nem volt bekapcsolva a gép.

Most gondoltam kiveszem a merevlemezt, veszek ra külső házat, és ugy le tudom menteni a képeim. Csak közbe eszembe jutott, h ezen még xp van, igy h van rajta op rendszer, hozzáférhetek a képeimhez? A pc-t probaltam bekapcsolni, de csak egy mormogás volt, nem kapcsolt be.

2018. dec. 24. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg SATA a winchester, nem IDE, IDE külső ház azért már ritkább, csatolófelületet kell nézni ilyenkor.
2018. dec. 30. 06:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs egy másik gép, ahova ideiglenesen bekötve le tudod menteni ami kel valakinél? Akkor nem szükséges házat venni.
2018. dec. 30. 10:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs másik gép. Szerintem ez meg IDE merevlemez. Ha lesz időm bemegyek egy pc boltba, megkerdem mennyiert tudják kementeni nekem, ha olcsóbb mint egy külső ház, akkor nem szenvedek veke.
2018. dec. 31. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!