Tényleg ennyi a Ram bővítése laptopba?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy laptopot 4Gb rammal amit 8Gb -ra szeretném bővítetni.
Memória méret: 4GB
Memória tipus: 1066MHz DDR3
Megjegyzés: 2 x SODIMM bõvítõhely akár 8GB RAM
Közölték velem hogy:
a memória bővítés bruttó 106000 Ft mert a 4 Gb rammot ki kell szedni belőle és nem tudjuk felhasználni, de beszámítani sem
jelenleg a választ várjuk a gyártól hogy mikor tudnak szállítani.sajna a nagyon magas dollár miatt kerül ennyibe a ram
EZ LEHETSÉGES? :S EKKORA ÖSSZEGET NEM KÉRHETNEK EL ÉRTE :S (???????)
2010. jún. 28. 11:02
1/11 anonim válasza:
de miéért akarsz nyolc gigát.
am sztem átbasznak mex 50 ezer lehet és nagyon drágát mondtam
2/11 anonim válasza:
kb ennyi. Ha neked 8 giga kell bele, akkor ennyi. Magyarországon nem sok üzletben lehet kapni 4Gbyte-os modulokat, a 2x2Gbyte is legolcsóbban 30 körül van. A 4 gigás modult ki is kell fizetni.
3/11 anonim válasza:
Minek neked 8 GB ram...? Tudod egyáltalán mi az?
4/11 A kérdező kommentje:
Képzeld tudom mi az! És tudom is hogy mire kell de nem fogom elmesélni :D
Ennyit erről.
2010. jún. 28. 11:16
5/11 anonim válasza:
Álj.Ha van a laptopban bővítőhely,akkor nem kell kiszedni a 4 gigát a gépből,be kell menni a géppel számtechboltba mondogatni hogy van benne bővítőhely pakoljanak bele ramot.20ezernél nem több.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Szerintem te se tudod minek akkora.. (:
8/11 anonim válasza:
Kell neki, de az árát nem tudja. LOL
9/11 anonim válasza:
Vedd meg a gepet 4 gigaval, add el, vegyel 8 gigat es rakd be. Szerintem legolcsobban igy jossz ki.
10/11 anonim válasza:
Hát látom tényleg képesek ekkora horribilis összeget elkérni érte. Ráadásul kib*szottul semmi értelme nincs 8 giga RAMnak. Illetve gondolom nem 3D-s scene-ket akarsz renderelni Blenderrel Full HD felbontás négyszeresén, mert akkor jobban utánna néztél volna meg nem laptopon csinálnád .... SEMMI ÉRTELME MÁR 2 GIGA IS ELÉG LENNE ESETLEG NAGYON JÓ JÁTÉKOKNÁL MAX 4 GIGA DE AZ BŐVEN ELÉG!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!