Milyen grafikus kártyát és processzort válasszak a laptopba, hogyha játszani is szeretnék rajta?
Figyelt kérdés
Egy NVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 már jónak számít? És AMD-ben mit ajánlotok?
i5-tel már azért el lehet szórakozni. Milyen AMD-s CPU ad olyan teljesítményt, mint egy 2,3 GHz-es i5?
2011. szept. 17. 14:36
1/6 anonim válasza:
Hát..már az 540el el lehet játszogatni.Olyan AMD(mobil) processzor nincs ami felérne egy i5 teljesítményévvel.
2/6 anonim válasza:
amd helyett i5-i7 kellene, az már más kérdés hogy a hűtése katasztrófa a mai laptopoknak, és nem túl egészséges mikor tartósan 85-90 fokon fut a gép.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ.
Én most egy Acer Aspire 5750G i7 GT540M 1GB
egy MSI GE620DX i5 GT555M 2GB
egy ASUS N73SV i5 GT540M 1GB
egy Asus N53SN i7 GT550M 2GB között vacillálok.
Az sokat számít ha a HDD forgási sebessége csak 5400rmp, a 7200-as érezhetően gyorsabb is?
2011. szept. 17. 15:16
4/6 anonim válasza:
op.rendszernek a 7200as a jobb.
5/6 anonim válasza:
A legfontosabb, soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1-2 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás.Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom. Csak egy jó tanács.
6/6 A kérdező kommentje:
Most erősen gondolkodom egy Asus K53TA-n, szerintem jó érték/arányban van, és USB3 is van rajta.
Mondjuk egy Asus K53SV sem volna rossz, és ez Sandy Bridge, csak USB3 kimaradt belőle.
2011. szept. 17. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!