Ez a laptop jó választás?
MANTA NOTEBOOK MLA141S 14.1'' SILVER FHD
- Főként átlagos használatra kell nekem: böngészés, filmnézés, youtube, e-mail-ek stb.
- Játszani legfeljebb régi játékokkal majd pl. GTA 3 - San Andreas / 30 fps már ok lenne nekem.
- Választásom az FHD felbontású kijelző miatt esett erre, ezzel a magasabb felbontással nem nagyon találni laptopot ilyen áron. Szóval jó választás volt erre a célra ez a laptop?
Olcsó, márkátlan Atom procis lap, 2GB ram. Böngészni és filmet nézni jó, játszani nem fogsz vele.
Ha szerencséd van, a garancia időt kibírja.
@6
Atom procikkal nem játszik szépen.
Illetve retardált bootloeadere szokott lennni az ilyen gépeknek ami csak Windowst enged, vagy faragott linuxot driver gondokkal
Hát nem tudom, hozzám hoztak már Atom procis gépet, azzal, hogy használhatatlanul lassú. Persze, hogy az volt, mert az 2GB RAM-ra ráerőltettek egy 64 bites Win7 Pro-t.
Kapott rá egy Ubuntut az illető és gyönyörűen tudta használni. Gond nélkül felment és működött a Linux.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!