Ez a laptop jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Netezésre kellene egy laptop, én őt néztem ki, de csak 1 év a gari, ahogy látom.
2018. okt. 22. 15:20
1/6 anonim válasza:
csak netezésre jó, de ha lehet rakass bele még 4GB ramot, hogy videót is tudj nézni, vagy lehet gyakran meg fog akadni amikor kifogy a memóriából.
2/6 anonim válasza:
SSD van benne, ami jó, a proci egy netezős gépnek több, mint elég, viszont a 4GB RAM az manapság kevéske.
Ha jó garanciás gép kell, akkor vegyél Dell Vostro-t, arra 3 év helyszíni garancia van, azaz a szervizbe se kell bevinned, kijönnek.
3/6 anonim válasza:
Milyen rendszer lenne rajta? Mert ami gyárilag rajta van FreeDOS, azzal nem sokra mégy!
4/6 A kérdező kommentje:
De pár éve nem 2 év volt a gari a Lenovokra?
2018. okt. 22. 15:30
5/6 anonim válasza:
A FreeDOS azt jelenti, nincs rajta semmilyen operációs rendszer, így igen, azzal tényleg nem sokra megy. Mai világban viszont sok helyről be lehet szerezni op rendszert (hogy ez legális vagy sem, mindenkire rábízom).
6/6 anonim válasza:
A FreeDOS is egy operációs rendszer, csak manapság semmire sem jó. Nem értem, miért nem tesznek rá legalább egy Linuxot, ami használható volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!