Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 20-30 ezer forintos árkategóri...

20-30 ezer forintos árkategóriába milyen egér éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés
Elég sokat használom naponta, szóval jelentős szempont lenne hogy kényelmes legyen a fogása és tartós is legyen, pontosságba és hasonló szempontokban gondolom mindegyik már messze meghaladja a számomra szükségest ebben a kategóriában.

2018. dec. 8. 20:11
 1/6 anonim válasza:
Mire használod sokat naponta? Mert feladatra érdemes egeret választani. Az hogy mi kényelmes nagyon kézfüggő. Írj kicsit többet, és segítek, nekem sok egerem van, és nagyon válogatós vagyok.
2018. dec. 8. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Grafikus munkára, valamint gyakran szoktam játszani, köztük FPS-ekkel is.

A kényelmes fogást nem tudom mennyire lehet leírni viszont, azzal nyílván lehetőség szerint tesztelgetnék, csak néhány javaslatra lenne szükségem hogy vannak-e amik kiemelkednek ebben az árkategóriában vagy már nagyjából egyre mennek.

2018. dec. 8. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy nem szempont hogy tele legyen rengeteg programozható gombbal és hogy a szivárvány minden színében világítson. Nem zavarnak, de nem is adnak pluszt hozzá számomra.
2018. dec. 8. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Picit utána néztem, ami a legjobban hasonlít a fogásomra az a palm grip, remélem ez segít egy kicsit a betájolásban.
2018. dec. 8. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Logitech G502 Proteus

Razer DeathAdder Elite

SteelSeries Rival 600

Roccat Kone Aimo

Én ezekből választanék.

2018. dec. 9. 06:38
 6/6 anonim válasza:

Első vagyok.

Ha fps-re kell akkor érdemes olyat ami 4m/s rántást le tud követni. Meg nincs benne semmi acceleration. Nekem a zowie egerek a kedvenceim, jelenleg fk1+ van, ami hatalmas:D

Szerintem a razer, steelseries, zowie, logitech egerek a legjobbak. De nem minden jó ezeken a márkákon belül se. Razer egérnél viszont sokszor mondják hogy hamar bedöglik. Nálam bírta de azért jobb ha tudod.

2018. dec. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!