Mit gondoltok erről a konfigról?
Nemsokára tervezek vásárolni egy számítógépet. Ezekre az alkatrészekre gondoltam.
A videokártyát máshonnan venném, erre gondoltam:
Ehhez vennék még ventillátort a gépházba, mert csak 2 van benne alapból, de nem tudom milyen csatlakozó kell hozzá, és én maximum mennyit tudnék csatlakoztatni. Az alap 2 mellé vennék még 2 ilyet is:
Ezekhez van elég csatlakozó?
Ezen kívül felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy a videokártya el fog-e férni a gépházban. Valamiért bármelyik gépházat nézem, csak a videokártya max hosszúságát adja meg, a többi méretet nem. Előfordulhat, hogy túl széles lesz ez a videokártya?
Minden meglátást, véleményt szívesen fogadok. A válaszokat előre is köszönöm!
- nem jó a link, küldd el magadnak e-mail-ben, és az ott lévő linkelt posztold ide
- a videókártya ~20k-val olcsóbb, mint itthon, viszont nincs garancia rá. Nekem nem érne meg ennyit.
- Az alaplaphoz BIOS frissítés kell, hogy támogassa a Ryzen 5 2600-at, ezt jelöld be vagy válassz B450-es lapot
- Egy SSD is kelleni fog, nagyon sokat dob a rendszer sebességén
- Most, hogy elhatároztad, hogy a videókártyát Mo.-n veszed, én az XFX RX 590-et választanám.
- Elméletileg ehhez is elégnek kell lenni a 400 wattos tápnak, de én inkább 500-asat vennék már (ugyanebből a szériából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!