Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a konfigról?

Mit gondoltok erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Nemsokára tervezek vásárolni egy számítógépet. Ezekre az alkatrészekre gondoltam.

[link]

A videokártyát máshonnan venném, erre gondoltam:

[link]

Ehhez vennék még ventillátort a gépházba, mert csak 2 van benne alapból, de nem tudom milyen csatlakozó kell hozzá, és én maximum mennyit tudnék csatlakoztatni. Az alap 2 mellé vennék még 2 ilyet is:

[link]

Ezekhez van elég csatlakozó?

Ezen kívül felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy a videokártya el fog-e férni a gépházban. Valamiért bármelyik gépházat nézem, csak a videokártya max hosszúságát adja meg, a többi méretet nem. Előfordulhat, hogy túl széles lesz ez a videokártya?

Minden meglátást, véleményt szívesen fogadok. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. dec. 8. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:

- nem jó a link, küldd el magadnak e-mail-ben, és az ott lévő linkelt posztold ide

- a videókártya ~20k-val olcsóbb, mint itthon, viszont nincs garancia rá. Nekem nem érne meg ennyit.

2018. dec. 8. 17:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi

Ez már elvileg jó:

[link]

2018. dec. 8. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és hogyhogy nincs garancia? Azt írja 3 év van rá. Vagy ez nem érvényesíthető ha ide rendelem?
2018. dec. 8. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
teljesen király konfig midnen de én vga-t Mo i bolból venném pl pcx nem éri meg onnan van rá gari csak nem fognak nagyon vele foglalkozni ha beszarik:S
2018. dec. 8. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:

- Az alaplaphoz BIOS frissítés kell, hogy támogassa a Ryzen 5 2600-at, ezt jelöld be vagy válassz B450-es lapot

- Egy SSD is kelleni fog, nagyon sokat dob a rendszer sebességén

- Most, hogy elhatároztad, hogy a videókártyát Mo.-n veszed, én az XFX RX 590-et választanám.

- Elméletileg ehhez is elégnek kell lenni a 400 wattos tápnak, de én inkább 500-asat vennék már (ugyanebből a szériából)

2018. dec. 8. 19:17
 6/8 Gábor_79 ***** válasza:
Az utólag választott Arctic ventikhez egy ilyenféle Y elosztó szükséges, [link] mert az alaplapon összesen 2 ventilátor kimenet van és az egyik a processzorhűtésé. A plusz ventilátorok 3 pinesek (három csatlakozó tüske), de elterjedtebb a 4 pines PWM ventilátor, ami esélyes, hogy a ház beépített ventilátora olyan. Ahhoz másfajta elosztó kell [link] van egyszerűbb is, ami nem igényel külön tápellátást, de azt hirtelen nem találtam.
2018. dec. 8. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor hozzáadom a bios frissítést. Az 500w-os táp feltétlen szükséges lenne? A keretem véges (és így a videokártya is +10000 ha itthonról veszem), és +5000Ft a táp. Ezentúl szerintetek akkor úgy jó lenne, ha vennék egy 4 pines ventit + hozzá azt a csatlakozót? Látom 3 ventit lehet rádugni. Ez elég hűtés lenne? A videokártyát akkor innen venném, erre gondoltam: [link]
2018. dec. 8. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
jó a 400-as minőségi táp esetleg 450.
2018. dec. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!