Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem értem, hogy ez a készülék...

Nem értem, hogy ez a készülék mit csinál és hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
[link]
2018. dec. 6. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

"A Google Chromecast termékei kicsi és egyszerű megoldások, amelyeket a televízió HDMI portjába illesztve lehet streamelni a videókat okostelefonról, táblagépről vagy PC-ről is.

30 millió Chromecast és Chromecast Audio eladását követően most itt az új modell, a 4K-s videolejátszást is támogató Chromecast Ultra. Novembertől vihető, 69 dolláros áron. "

Forrás: [link]

Itt le van írva a beállítása:

[link]

Szóval beledugod az eszközt az (okos)TV-d/monitorod HDMI-portjába, az okostelefonodon/tableteden felkeresed a

[link]

oldalt, letöltöd a megfelelő alkalmazást és már küldheted is a okostelefonod/tableted képét a TV-re.

2018. dec. 6. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja hogy okostévé kell hozzá...

Hát az enyim nem az, csak scart csatlakozós.

Így már értem, hogy miért nem értem

2018. dec. 6. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell okosTV, csak HDMI port legyen rajta.
2018. dec. 6. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ja hogy okostévé kell hozzá..."

Nem kell hogy okostv legyen (ezért raktam az "okos"-t zárójelek közé), csak legyen rajta HDMI port.

2018. dec. 6. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
de az sincs:(
2018. dec. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!