Van olyan készülék, amit tv-nek és monitornak is lehet használni?
Még szép, hogy van.
Érdemes HD felbontású 32"-os TV-t venni, de arra figyelj, hogy a Hz száma érje el a 60-at. Legyen jó a színhűsége. A válaszideje ne legyen több 5-nél. Az 5 még határeset... De FP játékhoz inkább kevesebb legyen. A panel típusának talán IPS legjobb döntés, mert szépek a színek, jó a betekintési szög.
Bármi egyéb kérdésed van, írj bátran privátban. ;)
Tervezem egy asztali gép beszerzését. És elgondolkodtam egy tv vásárlásán is. A szobámban elhelyezés szempontjából amúgy is közel kerülne egymáshoz a kettő. Ezért merült fel bennem, hogy a monitort és a tv-t összevonjam. Tudom, hogy ilyen lehetséges. De ha egy ilyen készülék nem elég jó például a felbontás miatt mondjuk monitornak, akkor megette a fene az egészet. Ha van jó készülék, de az drágább, mint egy sima monitor és egy sima tv együtt, akkor jobb külön venni, ugyanis számítanak az anyagiak.
Tehát nem az a kérdés, hogy technikailag ez megoldható-e, hanem az, hogy reális-e ilyenben gondolkodni.
Az értelmes és hasznos választ köszönöm
Én ezt vettem egy hónapja, teljesen megfelelő, 24", FHD, 60hz, 5ms. Egyedül azt nem szeretem, hogy folyton váltogatni kell, egy szimpla kapcsoló jobb lenne.
Azt nem értem, hogy kapcsolGATNI. Miért kell folyamatosan? Ha váltani akarok, akkor persze, hogy át kell kapcsolni. Ha nem akarok átkapcsolni, akkor gondolom nem kell.
De tegnap tv-ztem a családi tv-n és rájöttem, hogy minden adón szar az adás. Az m1 híradó meg jön a neten is. Tehát nem is biztos, hogy kell nekem tv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!