300 ezerből kilehet hozni egy asztali pc-t 1080ti-vel?
Hát nem igazán...
A kártya használtan 200 körül van,amihez meg egy I7-es proci kell minimum,ami meg 90-100 körül mozog.
Plussz a többi komponens.
én 1 milkából tudtam kihozni
de valahol nem tudnám kimatekolni, hogy egy 300+-os kártyát hogyan hozzak ki 300-ból úgy, hogy minden mást is beszerezzek mellé
van megfelelő géped és új 1080Ti-t akarsz bele, akkor egy kis plusszal megoldható, használtan meg simán kihozható, de 0-ról esélytelen
Attól függ. Számolj egy kártyát, meg egy pofás i7-3770k félkonfigot ami használt, akkor megvan. Gtx 1080-al számolva reális elképzelés, ha hardverapróról veszel használtat, ha nem valami founders edition kiadást akarsz, akkor a ti változat 160k-ról indul. Új konfigra viszont ne is számíts, hogy ennyiből kijön. Újonnan egy Ryzen 5 2600 jött ki nekem maximum B350-es lappal és 8Gb rammal, ebbe egy normális tápegység is belefér 20k körül, persze vehetsz mindent hardveraprón, főleg ha magadnak össze tudod építeni. Ez az eladó például kb árul procit, tápegységet a gépalaphoz:
De mondom, GTX 1080 kártyának reálisabb cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!