0xc000000e hiba, mi a probléma?
Nem tudom boot-olni a gépem, és ezt a hibaüzenetet kapom. a kiválasztott hardver nem elérhető és ez a hibakód
Az ssd eltűnik a bios boot választó menüből
Próbáltam javítani az mbr-t nem oldotta meg a problémát.
Próbáltam win telepítővel javítani a rendszert ez sem oldotta meg
Próbáltam cserélgetni a sata csatlakozókat, ez sem.
Akkor javul meg csak ha kihúzom a sata kábelt meg visszadugom kikapcsolt állapotban de akkor is csak 1 max 2 napra, utána megint csinálja
Már csak a teljes formázás és újratelepítés maradt amit nem tettem meg még, de ez sem hiszem h megoldja a problémát.
Valakinek tippje?
Uefi bios GPT-s telepítés volt. (ezt nem tudtam)
Szóval ezért nem ment az mbr fix
"Mivel írtad ki es mire?" itt mire gondolsz?
Nos. A GPT-s mizéria után Megpróbáltam EFI boot loader-t kijavítani de a windows iso hibájából adódóan nem tudtam (nem kaptam hozzáférést, valami bug ennyi infót találtam)
Diskpart-tal hozzárendeltem egy betűt az Efi particióhoz és leformáztam, újraépítetttem 0-ról. Azt hittem végre működni fog de nem.
Játék közben egyszerűen mintha kihúzták volna a dugót, újraindul a gép, SSD meg eltűnt UEFI Bios-ból. Kicseréltem a kábelt, ezek után több ötletem nincs,
Leformázom az SSD-t és kap egy tiszta telepítést. ha ez sem megy akkor visszaadom gariba. Előző ment 2 évig gond nélkül, Hardverváltozás nem volt ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!