Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 0xc000000e hiba, mi a probléma?

0xc000000e hiba, mi a probléma?

Figyelt kérdés

Nem tudom boot-olni a gépem, és ezt a hibaüzenetet kapom. a kiválasztott hardver nem elérhető és ez a hibakód

Az ssd eltűnik a bios boot választó menüből

Próbáltam javítani az mbr-t nem oldotta meg a problémát.

Próbáltam win telepítővel javítani a rendszert ez sem oldotta meg

Próbáltam cserélgetni a sata csatlakozókat, ez sem.

Akkor javul meg csak ha kihúzom a sata kábelt meg visszadugom kikapcsolt állapotban de akkor is csak 1 max 2 napra, utána megint csinálja

Már csak a teljes formázás és újratelepítés maradt amit nem tettem meg még, de ez sem hiszem h megoldja a problémát.

Valakinek tippje?

#hiba #SSD #0xc000000e
2018. dec. 3. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel írtad ki es mire? Bios vagy uefi? Biosban mi van beállítva? Legacy support vagy uefi? Átformáztad a meghajtót mbr re?
2018. dec. 3. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rossz a kábel? Mivel kihúzás-bedugás után megy egy ideig. Szerintem próbáld meg egy másikkal, nem nagy tétel.
2018. dec. 3. 18:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Uefi bios GPT-s telepítés volt. (ezt nem tudtam)

Szóval ezért nem ment az mbr fix

"Mivel írtad ki es mire?" itt mire gondolsz?

2018. dec. 3. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Pl ha rufus-al írod ki, akkor ort van robb beállítás. Hagyd default-on es gpt ben ird ki, majd állítsd a biost uefi boot ra. Kesobb ha telepíted a windowst, partíció résznél cmd ben covertald a lemezt mbr rol gpt re es menni fog, de vigyázz mert a lemez tartalma elveszik a convertalas közben
2018. dec. 4. 06:23
 5/11 anonim ***** válasza:
2018. dec. 4. 13:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Nos. A GPT-s mizéria után Megpróbáltam EFI boot loader-t kijavítani de a windows iso hibájából adódóan nem tudtam (nem kaptam hozzáférést, valami bug ennyi infót találtam)

Diskpart-tal hozzárendeltem egy betűt az Efi particióhoz és leformáztam, újraépítetttem 0-ról. Azt hittem végre működni fog de nem.

Játék közben egyszerűen mintha kihúzták volna a dugót, újraindul a gép, SSD meg eltűnt UEFI Bios-ból. Kicseréltem a kábelt, ezek után több ötletem nincs,

Leformázom az SSD-t és kap egy tiszta telepítést. ha ez sem megy akkor visszaadom gariba. Előző ment 2 évig gond nélkül, Hardverváltozás nem volt ezen kívül.

2018. dec. 4. 22:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja az írás nem dvd-re történt végig Pendrive-ra telepítettem Media Creation tool-al
2018. dec. 4. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Hat akkor ez tuti hardver sajna. Probald meg masik meghajtora feltenni a windowsty ha azon megy akkor a regi szar, ha nem akkor alaplap.
2018. dec. 5. 06:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaaa ws en futtatnék egy bios tesztet
2018. dec. 5. 06:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Nos eltelt 3 nap hiba nélkül, Úgy néz ki a sata kábel volt a ludas. Leírom hátha másnak is lesz ilyen problémája és megtalálja a kérdést.
2018. dec. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!