Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a gépem?

Bacatta kérdése:

Miért indul újra a gépem?

Figyelt kérdés
Most cseréltem alaplapot, mikor elinditom a gépem egy 5mp-ig működik aztán leáll. Kipróbáltam 2db-táppal, teljesen lecsupaszítottam csak az alaplapba vezető kábelek voltak a gépbe, ramot kiszedtem de semmi 5mp és leáll majd elindul.

2018. dec. 1. 20:12
 1/4 MGéza ***** válasza:

Valami hibakód van? Speakert kösd be, vagy figyeld újabb alaplapnál a hibajelző ledeket, ha azok vannak. Mindenesetre kérdések azért felmerülnek:

Milyen típusú az új alaplap? Milyen procihoz vetted? Biztos hogy mindent jól csináltál összerakáskor? Úgy raktad be a processzor ahogy a kézikönyv mutatja? Alaplapi vezetékek, cpu tápcsatlakozó, hűtő fan helyén, ramokat rendesen beleillesztetted a foglalatba, a fül rendesen rá volt csukódva?

2018. dec. 1. 20:25
 2/4 Gábor_79 ***** válasza:
Csináltál már előtte hasonlót? Nem lehet zárlatos? Távtartók vannak a lap mögött?
2018. dec. 1. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Totálisan új hardverek - rendszerbetöltéskor "kékhalál" (Win10-nél nem tudom, hogy hívják) majd automatikus restart....

99%, hogy újratelepítés lesz a vége (Legalábbis régeben szinte mindig ez volt a gond, főleg alaplapcserénl)

2018. dec. 2. 03:52
 4/4 MGéza ***** válasza:
#3: Kár hogy a BIOS post képernyőn sem jut túl vele, tehát win kizárva.
2018. dec. 2. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!