Milyen 2. 0 hangfalat ajánlotok pc-hez?
Figyelt kérdés
Nem zenehallgatásra kell,leginkább játékra használnám,de azért legyen jó hangzása mélyet tekintve is.Olyan 5-10k között szánok rá.2018. dec. 3. 11:54
2/9 anonim válasza:
...igaz ez 2.1-es de jobban jársz vele.
3/9 Gábor_79 válasza:
.. és több mint kétszer annyiba kerül, mint amennyit rászánna.
4/9 anonim válasza:
Genius 1250b, igaz picit több mint 10.000.
5/9 A kérdező kommentje:
2.1 az van.Csináltam egy sarok pc asztalt és subwoofert nem szeretnék sem az asztalra sem alá,kifejezetten 2.0 hangfalat keresek,általában fejhallgatót használok játék közben,de kell egy hangfalpár is.A Genius 1250b tökéletes választásnak tűnik,néztem youtube-on tesztet,több mint elég..
2018. dec. 3. 14:53
6/9 anonim válasza:
1250B +1.
Legjobb az adott árkategóriában.
7/9 anonim válasza:
Pont linkelni akartam az 1250b-t de látom már megtették. Sok +++++ az 1250b-re. 2 is van otthon, jó hangzás, szép kivitelezés. Ennyiért bestbuy.
8/9 anonim válasza:
És még egy plusz a Geniusra. Volt sokkal drágább Logitech-em és Creative-om is, de mindkettőt lealázza hangzásban.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,már meg is rendeltem a Genius-t..☺
2018. dec. 4. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!