Milyen 2.1 hangfalat ajánlanátok ehez a géphez 15ezer Ft-ig? Leginkább játékra kellene, de néha zenét is hallgatnék vele.
Intel Quad Core Q9300 processzor
2GB Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 800MHz, 2GB Kingmax KDE88F-B8K16 DDR2 800MHz Memória
QLeadtech Geforce GTX 280 SLi Ready 1GB DDR3 VGA
FUJITSU SIEMENS D2584-A1(CPU)
ESPRIMO P5925 számítógép ház
Sharkoon SHP550 V2 550W
320GB Seagate Barracuda sata II 7200 RPM 3,5" Merevlemez
Microsoft WINDOWS 7 ULTIMATE 64-bit
Genius SW-G 1250
Ha esetleg még hajlandó vagy hozzádobni akkor az SW-G 2000 vagy egy Genius SP-HF 1800A 2.0
Logitech Z-333 még esetleg de azt nem ajánlanám annyira, mert ha annak egyszer a kapcsolója elhalálozik akkor helló van garancia lejárta után, mivel még mindig azt a nyavajás kapcsolóüzemű tápegységet használják benne és kapcsolási rajz nélkül még egy hangfalakkal/hangszórókkal foglalkozó szakember se fogja tudni megcsinálni.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a Logitech hulladék de ha az egyszer halálozik akkor annak helló van.
Nekem is egy Logitech Z333 hangszóróm van itthon viszont azt, amit az előző írt nem tudtam. Mindegy, több mint valószínű, hogy a közeljövőben nem fog tönkremenni. Ha tönkre is megy, nem valószínű, hogy a javíttatásával fogok játszadozni.
Maga a cucc egyébként nagyon jól szól és meglepően hangos a méreteihez képest. Max hangerőn mondjuk mintha talán torzítana, de nem a legjobb hangkártyám van, tehát lehet akár az miatt is. Várat magára, hogy kiderítsem. Majd ha cserélem az integrált okádékot, akkor megtudom.
#1: +1
Ilyen árban SW-G 1250. Kis/közepes méretű szobába bőven elég. A szatelitek meglepően jók, a mély 20W-hoz képest teljesen rendben, korrekt cucc.
4 éve van meg, soha semmi baja sem volt, és szerintem minőségben kiemelkedő az ilyen 10-15e ft-os "kéccázvattos" dobozhangú trust, és hasonlók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!