Van értelme win7-hez 580 gigás ssdt venni, ha van hdd is?
Azt látom, hogy nagyjából árban a 240 gigás a 12-as duplája a 480-as pedig a 240-es duplája.
Azt megértem, hogy jobb 240es mint 120-as mert utóbbinál a rendszer mellett alig marad hely, de a 480-asnak mi értelme dupla annyiért ha úgyis van hdd az igazán sok adatnak, fajlagosan azonban nem lesz olcsóbb 1 bit.
...de egyébként tök felesleges volt nekem is a RAID0, mert magában is tök gyors egy SSD. Azóta szét is szedtem és van egy C: meg egy D: meghajtóm a két SSD alapján (a két darab 256-os azért jó, hogy bent van). A nagy cuccok nálam meg ugye NAS-on vannak (lásd: HD filmek).
Igazából amúgy az adatbiztonság annyira nem játszik, pontosabban a költséghatékonyság függvényében szánit. Nincs kiemelkedően magas mennyiségű adat ami annyira fontos.
Eddig azt csináltam, hogy regisztráltam egy dropboxot, szinkronizáltattam s mikor betelt akkor újat regisztráltam. a régi pedig automatikusan archív üzemmódba került.
de kérdésem az mennyire bízhatok az ingyenes dropboxban? nem szüntethetik meg egy tollvonással?
Igazából volt már win8-am, de fájlkzelési gondok miatt vissszaraktam a win7-et
de azokat a gondokat végül megoldottam máskép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!