Gép 110 ezerért? (bőv lent)
Egy olyan gép kellene 110-ért, ami még ha nem is a legerősebb, de bármikor tovább lehet bővíteni.
Tudom, hogy nem a legjobbat lehet kihozni, ezért fontos a bővíthetőség. Leginkább gamelésre lenne használva.
AMD-s konfig, a keretből ezt lehet kihozni (pár ezerrel még több is).
Videokártyát később használtan (rx580 pl.) illetve egy 1 terrás wd blue ezex, vagy egy 2 terrás toshiba merevlemez, a procit szintén cserélheted később ryzen 5-7-esre. Gépházat nem linkeltem, azt te tudod, hogy megjelenésre milyen kell, csak arra ügyelj, hogy bár microATX az alaplap, szükség lehet a sok helyre ha egy combos videokártyát akarsz betenni, így ATX nagyságú házat javasolnék.
Procit innen vegyél inkább 2400G-t, az sokáig elég lesz. [link]
Tápegységnek lehet bevállalnék egy FSP hydro X goldot szintén ettől az eladótól. Persze ha nem értesz az összerakáshoz és feltétlen boltból kell akkor nem lehet jobbat kihozni amit az első linkelt, egyébként kb az a legjobb amit ebből kihozhatsz.
Néztem egy-két helyi boltot, de ebben az árban olyanok vannak, amikben adott egy alaplap, és a hozzá legerősebb CPU-t adják. Bővíteni szeretnéd, akkor komplett konfig csere...
Nekem pedig jobb volna, ha minél tovább tudnám bővíteni, így most nem kell sokat belefektetnem, de amikor van egy kis pénzem, akkor tudok rá rakni valamit.
Én is hosszabb tárva meg bővítésre gondoltam mikor megépitettem nagyjából 100-ért a gépet.Vga még a régi van benne sajna.De ahogy összejön annyim akkor egy rx 580 megy bele majd késöbb ramok meg proci is...
Magam raktam össze.
Amd athlonx4 950 proci
gigabyte ab350 lap (pont miután megvettem jöttek ki a 450-es lapok)
8gb predator ram
samsung m.2 ssd 250gb
enermax duo 500 táp
a ház még a régi
ja meg egy deepcool gammax 300 procihűttő
De ahogy írták ahogy tudod a legujjabb lapot vedd,ramot is ugy válaszd meg hogy ha késöbb cser3lsz procit akkor azzal is menjen rendesen.
Tápot is ugy hogy az megbizhato legyen és elbirja később is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!