Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok build-et ajánlani max...

Tudtok build-et ajánlani max 250 ezerért ami viszi a mai játékokat?

Figyelt kérdés
Játékra kéne meg munkára egyaránt. Minden kell bele lehet hogy ház is. De ha bele lehet süllyeszteni egy VENTO A9 gépházba annak örülnék. Kinéztem a Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5 GV-N105TOC-4GD videókártyát mert egész olcsó és 4GB-os. Egy Intel-8400 at is néztem hogy minden fusson egy jó ideig. (SSD is kéne bele) Ha nem jó valami akkor írjátok át a configot de a mostani játékokat jó lenne ha elvinné medium-high környékén. Ha túlcsúszik a keret az nem baj csak ne nagyon. (max +20e)

2018. okt. 24. 19:05
 1/1 MGéza ***** válasza:

" Egy Intel-8400 at is néztem hogy minden fusson egy jó ideig."

Nézz ki inkább egy Ryzen 2600-at, azzal is futni fog minden legalább olyan sokáig és elég gyorsan is, munkában a 6/12TC jobban is fog jönni mint a 6C. Mindjárt marad 25000 forint a tárcádban, abból lehet ssd-t venni. Konfig:

[link]

2018. okt. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!