Melyik rajzprogramot válasszam a wacom intuos s bluetooth rajztáblámhoz?
Az Aftershot a RAW fotóformátumhoz való szerkesztő. A Painter és a Clip Studio már használható rajzoláshoz, de szerintem eléggé nehezen kezelhető és komplex programok. Kizárt dolog, hogy ingyen teljes verziók, ez a három program kb. 150 dollár.
Én kezdőknek mindenképpen a Krita-t vagy MyPaint-et ajánlom. Mindkettő ingyenes, nagyon könnyen használható és alig maradnak el a sokkal drágább szoftverektől. Sok profi művész is inkább őket használja a Corel vagy a PS helyett.
Köszönöm a választ és azt is hogy ajánlottál nekem más programokat is! Megfogom őket nézni. Jelenleg a corel painter essential-t és a clip studio paint pro-t ingyenesen tölthetem majd le a wacom tabletem révén, de köszönöm, hogy mondtad, miszerint valószínűleg nem lesznek véglegesen a birtokomba.
De te melyik 2 programot ajánlanád a 2 választható közül? Mindkettőt letölthetem majd, csak nem szeretnék egy olyan programot "megtanulni" aminél a másik "jobb" lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!