Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali gépbe (ha viszonylag...

Asztali gépbe (ha viszonylag új) lehet beépítve bluetooth?

Figyelt kérdés
Hol tudom ezt megnézni? Ha a vezérlőpultban nem látom az ikonját, akkor valószínű hogy nincs? Elnézést, lehet hülye kérdés, nem vagyok már mai lány, és le vagyok már maradva a technikával.
2018. nov. 18. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem jellemző hogy van benne ilyen alkatrész. PC-k esetében nem használatos, nem terjedt el, hogy alapvető része legyen. Egyrészt mert lassú, másrészt az összeköttetés a telefonnal megmaradt a klasszikus kábeles megoldással, ami jóval gyorsabb.

A Windows ettől függetlenül támogatja a használatát és láthatod is nyomát a használat beállításának, de az csak a program-oldali része a dolognak. Ha nincs ilyen alkatrész, önmagában nem tudja mi létrehozni az ilyen kapcsolatot.

2018. nov. 18. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszont lehet kapni pár száz forintért USB-s bluetooth adaptert.
2018. nov. 18. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Csak mert kaptam egy parti boxot, vagy nem tudom hogy hívják. Egy hangfal amire át lehet irányítani rádiót, youtube zenét, és van hozzá mikrofon, lehet vele karaokezni. Természetesen tudjuk használni telefonnal, csak én jobb szeretek pc-n keresgélni. :-)
2018. nov. 18. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem sűrgős,akkor Kínából meg van 1-2 dollár körül is.

2018. nov. 18. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sürgős. köszi a javaslatot.
2018. nov. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!