Milyen bluetooth hangszórót érné meg viszonylag olcsón venni?
Figyelt kérdés
Az olcsóság egy relatív dolog, ezért nem mondom konkrétan nekem mi számít annak, a lényeg az hogy legyen szép hangzása és a basszust adja, kocsiba használnám úgyhogy elektromos áramból tölteni a hangszórót nagyjából végtelen mennyiség áll rendelkezésre, szóval az a bika akksit elengedem, az nem kötelező, illetve minden más extra funkciót is, nem kell rá sd kártya csatlakozó, rádió és társai. Lényeg hogy rá tudjak csatlakozni és szóljon jól. Válaszokat előre is köszönöm!2018. szept. 10. 16:05
1/2 anonim válasza:
Pedig mondd, hogy mi számít olcsónak, mert mi nem tudjuk kitalálni, hogy hány ezret szánnál rá.
2/2 anonim válasza:
Jbl charge 3. 50000-től van neten én ismerőstől vetem 25-ért. De kocsiba szerintem elég egy flip 4 is. Előtte volt egy xiaomi hangszóróm, amit kínából vettem, azért a jbl teljesen másképp szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!