Lehet 25 ezer alatt is értelmes házat találni?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy 1 hardvert se lehet 25-30 ezer alatt kapni... Rengeteg gépház van 15 ezer forint alatt isy nem hiszem el hogy mindegyik gagyi. Valakinek esetleg tapasztalata ezzel? Vett már olcsó, de ahhoz képest minőségi, tágas házat?2018. nov. 24. 16:03
1/5 anonim válasza:
Cooler Master MasterBox Q300L ezt használom 14.000 FT egyáltalán nem gagyi, jó minőségű mindenfelől porszűrős főleg egyedi ,h mágneses nagyon egyszerű tisztitani. Kábel menedszmentje nagy bőven elfér minden benne.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
2 ezerert veszel egy gephazat, 10 ezerert meg egy sarokcsiszolot. Es a csiszolo utanna masra is jo.
3/5 anonim válasza:
Voltak korrekt házak mint pl. a Raijintek Arcadia vagy éppen az NZXT Source 210 Elite, más kérdés hogy sajnos kifutottak...(ezekkel jó tapasztalataim is vannak, pár PC-ben szolgálatot tesznek)
Mostaniak közül a Thermaltake Versa H24 tűnik még korrekt darabnak.
4/5 anonim válasza:
Ahhogy a felettem író is említette:
Az utóbbi 4 számítógépem ebbe építettem, nagyon megszerettem.
5/5 anonim válasza:
Zalman Z3 plus, esetleg egy Sharkoon V4 vagy V5 (maga a ház jó, de cseréld a ventiket 1 éven belül, tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!