Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápot érdemes most venni?

Milyen tápot érdemes most venni?

Figyelt kérdés

Ryzen 5 2600-as gépet szeretnék ösdzerakni de nem tudom milyen tápot vegyek, gtx1070 ti lenne a videokártya, az ssd meg ilyesmi gondolom nem számít mert alig fogyaszt valamit.

Milyet éri meg most venni? Árra azt mondaná hogy maximum 30 ezer forintig de csak ha tényleg értelmes táot lehet kapni annyiért.

Előre is kösz a segítséget.

2018. nov. 22. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Seasonic Focus Gold 450W/550W
2018. nov. 22. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Seasonic Focus Plus

EVGA G3

Bitfenix Formula/Whisper M.

2018. nov. 22. 17:05
 3/7 MGéza ***** válasza:
Antec EA pro gold 550W, verzióra figyelni kell, egyikre 7 a másikra 3 év gari jár. Seasonic focus plus gold belsős. Alacsonyabb árkategóriában Antec Neo EcoM, BQ PP 10 500W, az alábbi kettő kb minimálisan ajánlott.
2018. nov. 22. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor egy Focus Plus 550 Platinumot fogok rendelni.
2018. nov. 22. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
AZért egy be pure power 10 nem minimálisan ajánlott.. hülyeséget ne írjunk már bármilyen gamer géphez nyugodtan oda lehet tenni főleg ha nem OC kell.......
2018. nov. 22. 20:10
 6/7 MGéza ***** válasza:
Értem... Szóval hülyeséget írok mert én rosszabbat nem tennék bele. Köszönöm.
2018. nov. 22. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Focus Plust én most pont nem vennék.

[link]

30k-ig egy Bitfenix Whisper inkább, de például az Corsair új TX-ei is jól sikerültek.

2018. nov. 24. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!