Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit érdemes a lenti gépen más...

Ervin1311 kérdése:

Mit érdemes a lenti gépen más alkatrészre cserélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem értek hozzá igazán de remélem ti igen.

[link] Ez a gép szimpatikus. Mit gondoltok?

Van e olyan amin lehetne spórolni minőség romlás nélkül vagy mi az amit nem ajánlanátok mert....

Vagy esetleg pár ezer ft. pluszért sokat javítani.

Szóval a hozzá értők véleménye érdekelne.

Játékra és általános felhasználásra kellene.

Válaszokat előre is köszi.

2018. nov. 21. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

A tápegység nem valami jó, inkább picit drágábban: [link]

Én gépházból valami olcsóbbat választanék, pl. FSP CMT230 vagy más ami tetszik. Ez egy jó gépház, de én picit drágállom.

SSD-ből meg M.2-eset pl. [link]

Egyébként viszonylag rendben van.

2018. nov. 21. 20:03
 2/3 szántóvető ***** válasza:
prociból elég a ryzen 5 2600 egy msi x470-es lappal(spórolsz 35 ezret.)ha jól látom ez a vga egy 1 ventis változat tehát felejtős.helyette inkább msi 1070ti 8gb kb ugyanennyiért.1080-at javasoltam volna de pont most szálltak el az árak..de ha találsz 200e alatt akkor választhatsz olyat is.ez az ssd kifejezetten lassú,helyette adata sx8200 m.2,ez kb 3x olyan gyors.van belóle 240 és 480 gigás is.
2018. nov. 21. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat megnézem a javaslatokat

2018. nov. 22. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!