Xp kompatibilis alaplapot amit kapni lehet hol lehet szerezni?
Az XP egy évtizede halott...
Hivatalosan semmi se támogatja. És nem tudja kihasználni a mai hardvereket.
Ha valami program miatt kell az XP akkor virtuális gép szerintem...
csakhogy a processzornak passzolnia kell az alaplaphoz,kedves első. ;)
az meg nem érdekel hogy mit támogatnak a mai szarok,mit nem,mert régebbi alkatrészekből állítom össze logikusan.
köszi a válaszokat,ami még fontos lehet,processzor az Intel Core i5-7640X Quad-Core 4GHz LGA2066
egyáltalán nem értek a számtekhez,de gondolom a hűtő is kompatibilis kell hogy legyen?....Ez a processzor megfelel?...eléggé lemennék amúgy,de azért egy erős gépet szeretnék. :D
ilyen alaplapot nem találtam,de ez passzol a processzorhoz és az xphez?úgy láttam xp-hez igen,már csak a processzor kérdéses.a videókártya gtx 950 vagy 960
ASROCK 775i65GV 775-ÖS DDR-I SATA RAID AGP
ha jól látom 2066-os foglalat,tehát x299-es lap fog kelleni.de xp-t nem fogsz tudni ráerőszakolni az biztos.
"mert régebbi alkatrészekből állítom össze logikusan."-a proci kb 1 éve jelent meg.bár szerintem időutazó lehetsz aki rossz helyen landolt.szóval win 7 alá nincs értelme menni,bár ez sem támogat dx12-t.úgyhogy kénytelen leszel megbarátkozni a win 10-el.használtan olcsó az i7 4770,ehhez találsz új 1150-es lapot és használt ddr3-as ramot a hardveraprón.
"videókártya gtx 950 vagy 960"-vegyél inkább 970-et/új rx 570-e, ezek sem drágák.az olcsó ramokon meg is tudod spórolni a rávalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!