Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire éri meg ez alábbi...

Mennyire éri meg ez alábbi Lenovo laptop? Magy. Lentebb

Figyelt kérdés

[link]

Eddig asztali gépem volt, laptopot vennék, és az alábbira gondoltam, mert ennek nagyobb a képernyője, 17 ".

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Én tettem ezt a kérdést, és ezért lenovo-kat nézegetek.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy a procija mennyire jó?

Néztem a véleményeket, de egy hozzáértő jobban tudja, a boltban úgyis azt mondják ha ott kérdezem meg, hogy szupergyors. Még az fogott meg, hogy magyar a billentyűzet. Lehetséges? Nem felmatricázott? kb. 120 ezret szánnék rá, de tudom, hogy 2-3 évig bírják az ilyen árkategóriájúak, tehát nem 10 évre számítok.

Még azt nem tudom, hogy milyen típusú processzorú gépek a jók átlagos használatra vagy milyen adatot nézzek. Mekkora felbontású képernyő a jó? Milyen videókártya? Ha ezeket tudnám, nem sóznának rám a boltban egy gagyi csilli-vili gépet.

Köszönöm ha segítenétek és mennének a zöld kezek.

2018. nov. 22. 00:28
 1/3 szántóvető ***** válasza:

a procija gyenge,a radeon 520 sem jobb mint egy újabb intel proci igp-je.a kijelző sem fullhd,de 100 ezerért ilyet nem is fogsz találni.ilyesmiket kéne nézni:

[link]

[link]

[link]

az acer-en elfut a gta 5 is mert a vga egész jó.a dellre 3 év gari van,az egyik legjobb márka+fullhd a kijelző.lenovót sosem vennék 100e körül,ebben az árkategóriában nem túl jó.az is tévedés hogy 2-3 évet bírnak,simán lehet az akár 6-8 év is ha tudsz vigyázni rá.

2018. nov. 22. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát elég gagyi. Szerintem ez elmondd mindent:

[link]

Processzornál vedd figyelembe, hogy ezek asztali társaikhoz képest gyengítve vannak, szóval legalább egy újabb i3-mat nézz. RAM-ból 4GB még éppen elég, de 8GB sokkal jobb lenne. Tárhely legyen SSD, mivel attól lesz gyors a gép. Ja, és 17"-os gépet nagyon xar vinni, akkor inkább vegyél asztali gépet, vagy kisebbet. Videokártyának pedig ebben a kategóriában tényleg nincs értelme, ez a Radeon 520 egy szinten van az újabb integráltakkal, cserébe ennek sokkal nagyobb a fogyasztása.

2018. nov. 22. 07:38
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha még belefér: [link]

Ez el fog menni 3 éven felül is.

2018. nov. 22. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!