Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibás a laptopom töltője?

Hibás a laptopom töltője?

Figyelt kérdés

Van egy használt emachines(E440) laptopom és hozzá egy 19V, 3.42A, 65W-os töltő is. Hazahoztuk szervizből mert javításra szorult, aztán kipróbáltam és huzamosabb ideig töltőn volt kb 2 óráig.Ez után kikapcsoltam a laptopot de a töltőt összekötve hagytam a házunk elektromos hálózatával, ami utan elment az áram az egész házban(kicsapott a biztosíték).Arra lennék kiváncsi hogy ez a töltő érdeme vagy a laptopé? Én erre a 2-re gyanakszok mert már jó ideje nem történt hasonló és elég gyanús hogy pont akkor csap ki a biztosíték amikor hazahozom a laptopot és felteszem töltésre.

+Info, hogy a laptop aksija meghalt így csak ugy működik a laptop ha állandó töltésen van, nem tudom ez most mennyire számít...

Várom a normál hangvételű értelmes válaszokat.

2018. nov. 21. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy használni,hogy kiveszed az akkut és csak a töltőt dugod be. Akku nélkül is mennie kell. Ha úgy megy rendesen,akkor lehet,hogy zárlatos az akku.
2018. nov. 21. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben kipróbálom. Köszönöm a javaslatot.
2018. nov. 22. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!