Mi a véleményetek az alábbi laptopról? HP 250 G6 Magy. Lent
Szeretnél venni egy laptopot. Újat szeretnék magyar billentyűzettel, nem használt HP-t 50 ezerért
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Ezt a kérdést én tettem fel, és most Asus helyett ezt a HP reklámozzák a helyi üzletben a Black Friday keretében 120 ezerért. HP 250 G6
15.6 colos
Adatai:
proci:Intel Core i3-7020U 2.3 GHZ
memória 4gb,
háttértár 500gb
videókártya: intel hd hd graphics 620
Mekkora teljesítményű? As asusokra azt írtátok, hogy még Windows is döcögősen menne rajtuk. De ez aHP jobb lenne? Bírná a netezést, gépelést, Skypeolást, stb? A többire ott az asztali gépem.
Nem értek hozzá, és a boltban úgyis elfogultak, ezért kérdezem itt. A tesztjére rákerestem állítólag, rossz a megvilágítása vagy mi a szösz. Honnan tudom, hogy amit megvennék, milyen a megvilágítás vagy a betekintése szöge?
Azt a boltban úgysem tudják.
Tehát megköszönném, ha segítenétek.
az IPS kijelzőknek jó a betekintési szöge, ennek szerintem nem az de ez nem egy létkérdés
a proci közepeske
memória jobb lenne 8gb de az később bővíthető
az 500gb háttértár meg jobb lenne SSD
ezek később bővíthetők
összességében az ár alapján elmegy de nem egy "főnyeremény"
de netezésre skypre stb ok
A balck friday keretében 120 ezer, ennyit szánnék rá. szabadban nemigen használnám csak a házon belül. köszönöm a válaszokat, és pár kérdésem lenne.
A hp -k jobban mint az asus-ok? MIlyen felszereltségű laptop lenne jó átlagos géphasználatra? mekkora és milyen típusú proci vagy videókártya? MIlyen felbontású monitor?
A billentyűzetre ugye még kellene matrica is? Mire figyeljek még oda? Neten is vennék gépet, csak azok az adatoka miket írnak róla, nekem semmit nem mondd, az eladó meg képes rámsózni olya gépet, ami a windowst sem viszi.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!