Kb. 8 éves a gép, igen lassú lett, a LoL még elfut rajta de nagyon sokszor fordul elő probléma azzal is. Használható állapotban van még nem arról van szó, csak mivel tudnám mégis felgyorsítani? Miket kéne vennem hozzá?
Megköszönöm ha valaki részletes választ tudna adni😁
processzor,videokártya,ram:ezek jelentenek előrelépést a teljesítményt tekintve.legnagyobbrészt az alaplapod határozza meg hogy milyen hardvereket tudsz venni a gépedbe.ha túl kicsi a házad akkor csak kis méretű kártyát tudsz beépíteni.szólni kell a tápról is:ha gagyi akkor azt is illik cserélni.így látatlanban ennyi jut eszembe.említhetném még a hűtést ill a rendszeres portalanítást,esetleg az oprendszer cseréjét ha szükséges,vagy csak egy újratelepítést-procicsere után amúgy is javasolt újrarakni a wint.előbb vizont adatmentés kell.de máris túl messzire kalandoztam el,csak a drága helyet pazarlom és másnak nem jut belőle :)
2018. nov. 20. 08:02
3/6 anonim válasza:
8 éves gépen mit cserélj? Mindent!
Ennyi idő alatt úgyis muszáj.
2018. nov. 20. 09:42
4/6 anonim válasza:
Mi a pontos konfigurációd?
Milyen játékokkal játszanál és milyen felbontáson?
Mennyit szánnál az újításra?
2018. nov. 20. 11:45
5/6 anonim válasza:
Én is agyaltam ezen aztán rájöttem hogy nem éri meg és annyival nem lenne gyorsabb,inkább lett egy ujj konfigom am4-re.:)
Az még kitart egy darabig.
De a konfigod ha nem irod le akkor nem tudunk segiteni.Lehet lehet még tuningolni rajta használt cuccokból de egetverő változást ne várj.
2018. nov. 20. 13:00
6/6 anonim válasza:
Amit cserélned kéne az lényegében minden. De ha belassult az sok mindentől lehet. Én kezdésnek egy processor cserét javasolnék de ahoz kéne tudnunk milyen alaplapod van. Mindenkinek mondom!! Valószínűleg egy 8 éves gépben nem GTX 1070 dübörög hanem egy alaplapra integrált videókártya. De ha csak FPS gondjaid nincsenek csak annyi hogy belassult akkor egy vinyó cserét meg egy proci cserét tudok javasolni. Ha alaplapra integrált videókártyád van akkor GPU csere kilőve mert akkor új alaplap + GPU + ha olyan alaplapot választasz akkor CPU ami nem olcsó mulatság egy ahogy hallom olyan embernek akinek nincs sok pénze mert a leírtak alapján még gyerek vagy már bocs :/ . Tényleg nem azért mondom de onnan következtettem hogy egy felnőtt már a gép legtöbb kideríthető adatának tudtával tette volna ide fel ezt a kérdést. Ha tudsz kicsit bővebben beszélni a gépről és megmondod mennyit szánsz a felújításra talán tudom mondani mit vegyél de addig csak tippelni tudok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!