Mit cseréljek a gépemben?
Sziasztok. Használtan vettem ezt a gépet:
Alaplap: Asrock 970 Extreme 3
RAM: Kingston 2x8 GB DDR3 1866 MHz Hyper X Fury Black
VGA: GIGABYTE GTX 1060 3G DDR5
CPU: AMD FX 8300
CPU hűtő: Deepcool Gammaxx 300
Táp: Chieftec iArena 600W
HDD: TOSHIBA 1TB 32MB SATA3
Ház: Zalman Z11 Plus.
És a kérdésem az lenne, mit cseréljek ki ahhoz, hogy a PUBG zökkenőmentesen menjen? Most very lowon játszok vele kb 35-50 fps-el. Esetleg eladjam, és akkor vegyek egy teljesen új gépet? Akkor össze tudnátok irni egy új configot 250k-ig max? És ebben a gépben mit cseréljek ki?
UI: lejárt a Windows a gépemen, ha rendelnék új alaplapot/valamilyen másik alkatrészt, kapnék hozzá jogtiszta kódot? Előre is köszi.
UI: lejárt a Windows a gépemen, ha rendelnék új alaplapot/valamilyen másik alkatrészt, kapnék hozzá jogtiszta kódot? Előre is köszi.
Egész biztos nem.
szerintem ez egy szolid gép, egy jó közepes-erős, és szerintem jól talál a CPU meg a VGA és őszintén, ha neked ez nem megfelelő, akkor ezt nem lehet egy egyszerű VGA fejlesztéssel megbikázni. Persze lehet jobban menne, de van egy limit, hogy mennyit bír egy új VGA egy régebbi CPU mellett.
Nem ismerem a PUBG-t, de szerintem csak azért, hogy picivel jobb legyen a teljesítmény, ahhoz nem érdemes ennyi pénzt rákölteni, hogy ütős legyen. Mert ha most ráköltesz 100.000-et és a low helyett talán megüti a high alját, de nagy különbséget nem fogsz szerintem érezni.
Persze ha neked van ennyi felesleges pénzed...
Update:
Most néztem meg a Min. Requirementet a játékra és te rendesen meghaladod, szóval nem a felszereléseddel van a gond, a benchmarkod a duplája...
Hány éves vagy? Te raktad össze a gépet és installáltad? Minden Drivert leszedtél rendesen? Nem fut feleslegesen mindenféle háttérben? Jól állítottad be a játékot?
12 éves unokaöcsém akinek én raktam össze egy egész ütős gépet most jött, hogy újat akar venni, mert akadozik a CS:GO és biztos nem elég erős neki a gép.... A CS:GO-t én a 10 évvel ezelőtti gagyi gépemen is futtattam probléma nélkül.
Valahogy a kérdésed rá emlékeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!