Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kis méretű gépházat...

Milyen kis méretű gépházat vegyek ami minőségi és jó a szellőzése?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Kijöttem németbe dolgozni és nem akarom kihozni a gépemet mert nagy házban van stb... laptopon gondolkodtam de én szerintem nem éri meg mert nagyon túl van árazva és ugye gamer kellene. Ezért arra gondoltam h össze kéne rakjak egy kisházba egy gépet amit kitudok hozni. Egyedül a vga maradna meg a régi gépemből. Tudna valaki ajánlani olyan minőségi kis házat amibe belefér egy asus rog strix gtx 1080ti és legfőképpen jó lesz benne a hűtés illetve szellőzés? Ja és jelenleg van egy nzxt kraken x62 es hűtésem de nem tudom h adjam e el vagy vegyek újat. Mert ugye nem biztos h elfér egy kissebb házban. Előre köszi a válaszokat!🙂

2018. nov. 18. 17:18
 1/7 MGéza ***** válasza:
Mondjuk Thermaltake Core V21. 350mm-ig támogat vga-t. Persze a lapodat is jó lenne tudni, mert a ház viszont csak mATX és mITX deszkákat fogad.
2018. nov. 18. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a 1080 Ti egy böhöm nagy kártya, nem fog beférni túl sok kisméretű gépházba.

[link]

Talán ebbe belefér, de ezt fel kell szerelned nagy légszállítású ventilátorokkal, hogy ne legyen melege (kép alapján 2 darab 12 centis belefér)

2018. nov. 18. 18:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam alaplapot mert minden új lesz csak a vga marad. Szóval a házhoz veszek mindent
2018. nov. 18. 18:15
 4/7 MGéza ***** válasza:

#2: Ennyi pénzért nem lehet valami sok anyag benne. A Core V21 belül nagyobb, minőségibb az anyaghasználata, bár árkategóriában is teljesen más. Amit belinkeltél egy kezdő szint mATX házikó. Vízhűtést egyáltalán támogat? Azt hiszem nem, a krakennak pedig kell a hely, ebben van minden ami kellhet, 185mm-ig léghűtés is befér, ami elég nagynak mondható:

[link]

2018. nov. 18. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Én valami nzxt re gondoltam. Nzxt fan vagyok :) most is egy nzxt h700i van csak hát az nagy azért kéne kissebb. H500 vagy h200 nem tudom
2018. nov. 18. 20:25
 6/7 MGéza ***** válasza:
Vedd ami tetszik. Nekem a kicsi és jól szellőzőről ez ugrott be, 11 venti is mehet bele akár, ha a teszteknek hihetünk. NZXT nem tudom, ilyen kicsiben gyárt-e gépházakat, inkább a nagyobb asztali házaikat ismerem. Részemről csak ajánlás volt, azt hiszem nekem majd az új konfig ebbe fog menni vagy megelégszem a V1 kistesóval. Ízlések és pofonok.
2018. nov. 18. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi azért még átgondolom :)
2018. nov. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!