Ez minőségi táp?
A Chieftec egy "tűrhető" gyártó (nem egy Vargáné és társa ;) ), vannak jobb és kevésbé jobban sikerült szériái.
A ctg-500-80p akár megfelelő választás lehet (bár az 500 W-tot látatlanban kissé sokallom - tán gamer gépről van szó?) - külföldi tesztek elfogadhatónak tartják:
* [link]
* [link]
"Milyen biztonsági lépéseket tehetnék még ez ugy érdekében ?"
A tápegység nem arra szolgál, hogy az áramkimaradásokat kezelje. Arra ott van a szünetmentes.
* AMD Athlon X4 880k: 95 W ( [link] )
* Nvidia GeForce GTX 960: 120 W ( [link] )
ez összesen 215 W. Mindent hozzávéve, biztonsági tartalékot beleszámítva egy 350-400 W-os minőségi táp is elég lehet ehhez a konfigurációhoz.
"Szoval ez a tap nem megfelelo ?"
A táp maga nem rossz (mint írtam, egy kicsit túlméretezett) - bár biztos lenne jobb ár-érték arányú választás.
" Egy aramszunet eseten megsutheti a configot ?"
Mint írtam: az áramszünetből fakadó kellemetlenségeket nem a tápnak kell kivédenie, hanem a szünetmentesnek.
Mint már többször utaltam rá: szünetmentes tápot kell venned.
Mondjuk egy ilyesmit:
de ha tényleg a mosogatógép csapkodja le az áramot, érdemes lenne konzultálni egy villanyszerelővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!