Random ujraindul a szamitogepem. Mi lehet a gond?
5 evig semmi bajom nem volt vele. Par hete vettem egy gtx 1060 3gb vga-t... az utobbi napokban kezdte el hogy ujraindul random. Nem tolt be a windows. Megfagy.
Ujratelepites sem oldotta meg a problemat.
A random ujraindulas utan a windows nem is bootol be, boot kepernyonel megfagy.
Ez nem hiszem hogy a vga hibaja... legalabbis szerintem. Jatekoknal sem csikozodik semmi ilyesmi bios bejon rendesen, ezert gondolom hogy nem a vga a ludas...
Normalis Corsair GS600 tapom van nem gagyi az sem... lehet az alaplap? Meg sandy bridge proc van bent i5 2500, asus alaplap h67es.
#4 Szerintem a kérdés inkább az, hogy vajon a kérdező, tudja-e, hogy mi az a random.
Ha random indult újra, akkor annak nincs hardveres oka, kivéve, ha a program ami újraindította, egy hardveres randonmszám generátort használt. Szóval vagy egy program indította újra egy véletlenszerű időpontban, vagy hardveres/szoftveres hiba lépett fel, ami kibeaszottul nem random.
Esemenynaploban a kritikus resznel az ujraindulas idopontjaban talaltam egy olyat hogy:
"41 Kernel-Power"
Az az erdekes hogy ha egyszer ujraindul akar egy frissen telepitett win10el is akkor utana bootolasnal megfagy es csak kokemeny csata es csokkentett mod aran akar elindulni a windows...
SSD 98%osnak irja a HDSentinel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!