AndrewIron kérdése:
A számítógépem (asztali, Win7-el) megjelenített egy hibaüzenetet, hogy a csatlakoztatott USB eszközt nem lehet felismerni. Mi lehet a gond? Félek tőle hogy hardver.
Figyelt kérdés
Az eszközkezelőben ismeretlen eszközként jelenik meg. A gond csak az hogy ha nincs semmilyen USB bedugva a gépbe, akkor sem tűnik el.2016. okt. 16. 16:24
1/3 anonim válasza:
Valamit beleerőltettél, összegyűrődtek az érintkezők, és most összeérnek. Kapcsold ki a gépet, húzd ki a konnektorból, aztán egyenként vizsgáld át az USB aljzatokat, és a "bűnösben" tűvel igazítsd meg legalább annyira, hogy ne érjen össze semmi, aminek nem kéne. Utána ha nem tökéletes, de nem is zárlatol, ragaszd le, és többé ne használd.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam, de sajnos nem jött be. Ellenőriztem egyesével az USB portokat, de mindent rendben találtam. Bele erőltetve sem lett semmi.
2016. okt. 16. 16:50
3/3 A kérdező kommentje:
Folyton olyan hangjelzés ad a gép mint amikor bedugom, aztán meg kihúzom az usb eszközt. Filmnézés közben váratlanul kezdte el csinálni.
2016. okt. 16. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!