Hűtőborda ragasztós?
Figyelt kérdés
Kaptam felragasztható IC vagy milyen hűtőbordákat, VGA-m nincs de a gépem régebbi kissé melegszik hová érdemes felragasztanom? Köszi.2018. nov. 11. 09:46
1/6 anonim válasza:
Sehova. Azok a hűtőbordák IC-k hűtésére vannak, a géped fontos és melegedő részei (cpu, south bridge, power choke-ok) már hűtve vannak egy valószínűleg jobb hűtőborda által.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak dísznek a gépfalra :D
2018. nov. 11. 10:22
3/6 anonim válasza:
Éppenséggel biztosan lehetne találni neki helyet az alaplapon,de semmi értelme.
4/6 Szirty válasza:
Nyilván arra az alkatrészre van értelme amelyik nagyon melegszik.
Hogy érdemes-e azt nem tudom. Ha elengedi a ragasztó és a hűtőborda ráesik az alaplapra vagy egy kártyára akkor csinálhat olyan zárlatot ami maradandó károkat okoz.
5/6 anonim válasza:
A homlokodon is trendi szerintem. Ráadásul ha bontó vele a sört, nem kell akkorát emelned a szádig, mintha a gépházon lenne..... Energiahatékonyság barátom, energiahatékonyság! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz akkor gravitáció biztos helyre ragasztom... mndjuk a boxer alsómba .... csak ha már elkomolytalankodjuk :D Köszi sziastok.
2018. nov. 11. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!