Memória hűtőborda leszedése?
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy mennyire "egészséges" leszedni a memória bitang nagy hűtőbordáját? DDR3-as Kingston HyperX-ről volna szó, pontosan erről:
Lehet ebből valami hátrány? Az ok, amiért akarom, processzor toronyhűtője nem igen fér így el.
2400Mhz-s Cl11-es DDR3?
Hát itt már nem csak dísznek szokott sajna rajta lenni.
Enyém pl egész meleg szokott lenni néha, én nem venném le.
Ha még nem vetted meg a hűtőt, akkor válassz inkább egy olyat ami elfér.
Bár nem dísznek van rajta, de elvileg kibírja folyamatos használat mellett is. A garit persze bukod, ami a Kingston HyperX termékeinél élettartam garanciát jelent. Tehát ha nincs megbontva, regisztráció után bármikor visszaküldheted a gyártónak.
Tehát összességébe én nem ajánlom, azért kellett volna vásárlás előtt megtervezni a gépépítést, nem random összevásárolni minden szart. Létezik olyan CPU hűtős is, ami direkt magas hűtésű RAM -okhoz van tervezve.
"használtan volt véve a ram, szóval gari már rég ugrott"
Tévedés, van ugyan egy 3 éves magyarországi garancia, amit a bolt intéz, de mivel élettartam garanciás, lehetőséged van regisztrálni és visszaküldeni bármikor.
Csak fizikailag sértetlen termék kell hozzá, nem kell se blokk, se számla, se garancia jegy.
Persze, ha ez a lehetőség téged nem érdekel, nyugodtan leveheted a bordákat, 1600 Mhz -en kutya baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!