Újratelepitettem win7-el a laptopot és már csak fele ramot kezeli, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
32bites windows 7 volt rajta eddig is csak most ki lett cserélve a winchester és igy egy másik windows 7 32bit-es rendszert tettem rá, minden jól müködik ,csak a 2gb helyett 1gb-ramot észlel, mit lehet tenni ez ügyben?
"Speciális Beállítások. Ha a maximális memóriánál van pipa, azt vedd ki és restart. Ha utána nincs ott a pipa, de még mindig nem látja az össze RAM-ot, akkor mégegyszer érdemes eljátszani." olvastam ezt a megoldást ,de ez sem segitett
2018. nov. 9. 16:10
1/2 A kérdező kommentje:
valahogy kilehetne deriteni ,hogy ez beállitási gond vagy hardveres? bár szerintem bios gond lehet ,mert abba bele volt nyukálva
2018. nov. 9. 16:24
2/2 anonim válasza:
Szedd ki a memóriákat és rakd őket vissza, lehet, hogy elmozdult az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!