Belső HDD használata, mint külső HDD?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén fogalmaztam meg, de váltottam gépet, és nem szeretnék sokat bajlódni a holmik költöztetésével, illetve egy tök jó, használható belső HDD-m volt. Vannak kábelek ahogy látom (meg láttam külső házat is. Majdnem folyamatos használatra szeretném. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Illetve 3.0-ás USB vel lttam, de az én gépemen csak 2.0 van. Gondolom az baj.
2018. nov. 3. 16:04
1/3 P.O.C. válasza:
Nem baj ha USB 3.0 eszközt 2.0 portra kötsz, csak lassabban fog menni. Meg az USB 3.0 nagyobb áramerősséget tud adni, de ez nem releváns mert a belső asztali vinyók úgyis 12 v -osak, tehát külső áramforrás kell.
A többit meg megválaszoltad magadnak. Veszel egy külső házat, beleszereled, majd örülsz.
2/3 anonim válasza:
Folyamatosan akarsz egy belső merevlemezt külsőként használni? Akkor jobban jársz, ha beszereled, az USB átviteli sebességet érezni fogod, mert messze nem hozza azt amit a SATA (SATA 3 10-szer gyorsabb mint az USB 2)
3/3 A kérdező kommentje:
ha nem is folyamatosan, legalább a cuccokat húzhassam át könnyedén.
2018. nov. 3. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!