Mi lehet a baja a dvd beolvasónak a gépemben?
Figyelt kérdés
Hiába nyomom be a gombot nem nyílik ki a tálca. Pár napja kicsit átfújtam a gépet sűrített levegővel, ami után minta kicsi nedvességet észleltem volna, viszont a gépnek semmi furcsa hangja nincs és megy rendesen. Talán kiégett valami?2018. nov. 2. 17:07
1/1 anonim válasza:
hát ellenőrizd, hogy a táppal össze van-e kötve, aztán azt is, hogy az alaplappal össze van-e kötve, nyilván azt is, hogy mindez jól van-e, nem tudom mennyire szedted szét átfújásnál, ha ezek meg vannak akkor nagy valószínűséggel valamelyik kábel gondolt egyet és feladta, ha egyik sem, akkor nyilván komolyabb és egy szervízben lehetne teszteltetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!