Zolika200101 kérdése:
AZ lenne a bajom hogy a gépemben 32 Gb RAM van DDR2 es de csak 24 et jelez ki a gép! AZ mért van? És mi ilyenkor a teendő? És ha véletlen hibás valamelyik honnan tudjam melyik hibás?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat!2018. szept. 28. 11:54
1/4 anonim válasza:
Először is, írd meg milyen memóriamodulokról van szó, illetve az alaplap típusát.
HA valamelyik modul hibás, akkor nincs mese, végig kell próbálgatni egyesével melyik az amelyik nem hajlandó működni. Ha külön külön megy mindegyik, akkor próbálj egyel több modul hozzáadni és úgy próbálgatni, így megállapíthatod melyik nem akar a többivel együttműködni.
2/4 Dongaben válasza:
Biztosan én vagyok tájékozatlan, de DDR2-es alaplapban 24Gb RAM??? Az milyen?
4/4 A kérdező kommentje:
Ez igy igaz! Szerver gépem van! Sajnos! De már megoldódott a probléma! Kiszedtem az összes RAM ot a gépböl meg visszatettem és jó igy!
2018. szept. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!