Miért nem működik a kék jack dugó?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a hátsó kék jack bemenet valamiért nem érzékeli a hangszórót. Asus Realteket használok, és ott sehogy sem érzékeli, hogy mi van bedugva, csak annyira, hogy a kék kör aktív lesz.
A hangszóróval nincs gond, ha a zöld dugóba bedugom, rendesen működik.
(Win 10-et használok.)
A Realtek valamiért "vonalbemenetként" érzékeli, a fejhallgatómat pedig hangszóróként.
Amikor a zöld csatlakozóba bedugok valamit, feldobja, hogy hangszórót, vagy fejhallgatót használok-e, de a kéknél ezt nem csinálja. Ugyanúgy ha a kékbe bedugom a fejhallgatót, nem működik, nincs hang stb...
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm, mostmár rájöttem, hogy hol lehet a hiba, csak nem tudom hogyan kéne megoldani.
Szóval a "Hang" ablaknál van a lejátszás és a felvétel. A felvételnél van a vonalbemenet, és ez lesz a gond, viszont nem tudom, hogyan kéne azt áttenni a lejátszáshoz.
Neked zöld színűbe kell dugni. Vagy ha képes rá az alaplapod, akkor a sound managerben jobb kattal át tudod programozni a csatlakozókat.
A kék az nem arra való egyébként. Te magad leírta hogy vonalszintű !bemenet!, szóval ezzel a te küldesz a gépnek jelet(pl szintetizátor, vagy hi-fi torony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!