Miért nem működik a mikrofon? (több lent)
Egy ASUS Laptopom van, aminek sajnos csak 1 bemeneti/kimeneti helye van (úgy értem, hogy egy hely van a hangszóró kimenetnek és a mikrofon bemenetnek). Nos, úgy gondoltam, hogy veszek egy headsetet. Sajnos a headsetnek 2 Jackje volt, az egyik a füles, a másik a mikrofon. A füles része teljesen jól működött, ha hozzá csatlakoztattam, de a mikrofon kellett volna jobban nekem. Igen ám, de amikor a mikrofont dugtam be, akkor már nem volt ilyen jó a helyzet. A drága kis (FOSOS SZ*R) laptopom azt hiszi MINDEN EGYES alkalommal, amikor mikrofont csatlakoztatok hozzá (több mikrofonnal is kipróbáltam), hogy az hangszóró, és kimenetet állít be. Realtek Sound Manager van a gépen, de nem túl sokat tudok vele kezdeni. + A hangkezelőben emiatt nem is látja a mikit. Kérek valakit, ha tud rá megoldást, írja le!
Előre is köszönöm!
Egy ilyen kellene neked.
Mégegyszer átgondolva ilyen: [link]
Ugye két apa csatiból kell egy közöset csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!