Miért nem tudom telepíteni a Ryzen 5 2400G drivert? Mi ez a hiba?
Vettem egy Ryzen 5 2400G alapú konfigot (dedikált kártya nincs csak a proci iGPU/APU-ja). Fel is telepítettem a drivert, de egyszerűen nem jó. Hiába kattintok a Radeon beállításokra ez az üzenet fogad:
Az eszközkezelőben is ott virít a felkiáltó jel szimbólum a Vega 11 Graphics mellett, hogy nincs/nem jó a driver. Neten keresgéltem megoldásokat, sehol sem találtam "Best Answer" kommentet, szóval más se nagyon tudja hogy lehet ezt a gondot megoldani. A BIOS a legfrisebb. És amit még rohadtul nem értek: Az AsRock B450M-es alaplapom Allin1 drive-rét elindítva is ugyanaz az AMD telepítő jelenik meg, amit külön letöltöttem a Ryzen 5 procimhoz. Most akkor AsRock=AMD? Légyszíves segítsetek, mert több helyen olyan rossz a kép (beállítás hiányában), hogy kifolyik a szemem. Játékbeli teljesítményre meg egyelőre gondolni sem merek, pedig pont budget-gamer PC céljából választottam ezt a CPU-t.
Most elvileg telepít. Kíváncsian várjuk mi lesz a vége.
Gondolom erre a frissítésre gondoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!