Help! Fagyásmentesítéshez ötleteket szeretnék! Valaki? :] [Videókártya]
Sziasztok van egy állandó hibám. Általában /legtöbbször/, akkor jön be, ha játszanak valami játékkal ami 3D gyorsítást igényel, vagy Youtube videót néznek.
__________-
Kezelés/Eseménynapló a következő bejegyzéseket találom.
"ATI.ACE.CLI.Aspect.DeviceDFP.Graphics.Runtime.RT_DeviceDFP::..."
"ATI.ACE.LOG.Foundation.Services::LoadAssembly..."
Ezért én videókártyára gyanakszom [ASUS (ATI) 2600 PRO)
- Legfrissebb driverek (videókártya, alaplap etc)
- Merevlemezprobléma kizárva. (99%-ra)
- Táp 540 Watt (cirka) kizárva.
- Alaplap P4V88+ / rendszer XP
Viszont ha hátul, a TÁPkábeleket birizgálom [értsd átdugom egyik helyről a másikra) Indításnál valami olyasmit ír ki, hogy a videókártya nem kap elég áramat, ami 2,3 újraindítás után megszünik.
___
nagyjából értek hozzá, de ha valakinek van használható ötlete szívesen fogadom.
ui.: 96 óta van gépem, szóval nem vagyok relatíve nem vagyok amatör, viszont azt nem fogadom el válasznak, hogy "Instabill az alaplapod"
Ez a videókártya igényel plussz áramot a tápból, mármint, hogy amikor rádugod az alaplapra még a táp egyik csatlakozóját rá kell dugjad vagy nem?
Mert ha igen, akkor nézd meg valami mérőeszközzel, hogy a táp azona csatlakozón ad le elég kakaót.
Ha meg nem kell rádugj semmit miután rádugtad a videókártyát az alaplapra, nézd meg, hogy megfelelően csatlakozik-e vagy , kicsit smirglivel DE NAGYON ÓVATOSAN CSAK A VIDEÓKÁRTYA ÉRINTKEZŐIT csiszold meg, hogy biztosan érintkezzen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!