Segítene valaki, aki ért hozzá? VIDEÓKÁRTYA
Figyelt kérdés
4 éve sulinetes gépet vettem,most döglött be rajta a videókártya.Nvidia gforce volt 256-os,ha fontos a száma megkeresem,de nem ez a lényeg,kértem a srácot olyan videókártyát hozzon,amivel futnak a játékok is,mert nem csak netre használjuk,hozott egy Sapphire Radeon HD6450 512mb DDR3 kártyát...Ez jóóóó???Árban egész jó volt,de kérdezném mit mondtok róla?2011. nov. 7. 16:45
1/12 anonim válasza:
futnak vele a játékok, már ha játék alatt flashjátékokat és 2005 környékieket értesz. az újak alatt meg fog halni
2/12 A kérdező kommentje:
Állítólag ha az új játékokat akarom futtatni,akkor új alaplap is kéne,mert nem bírja a gép...De azt nem értem,hogy a régi 256-sal is mentek a nagyobb Need for Speed vagy hasonló játékok,ez pedig 512-es vagy ez nem számít???Akkor most átvertek,vagy azért jó ez????
2011. nov. 7. 16:53
3/12 anonim válasza:
A fedélzeti memória nem számít sokat.
A HD6450 meg talán a mai játékokhoz elég min graffal alacsonyabb felbontáson. Persze most nem ilyen FIFA gépigényű játékokról írok.
Azt meg hogy érted a géped nem bírja ezt a karit?
4/12 anonim válasza:
ha ugyanazokkal a régi játékokkal akarsz játszani akkor sztem bőven jó lesz (gondolom a korábbi kártya se egy gtx9800as volt), viszont maga a kártya nem éppen egy erőmű. játékokhoz nem kell alaplapcsere, ha a kártyát bele lehet rakni (márpedig 99% h bele lehet, 4 éve már elég ritkák voltak agp-s lapok) akkor menni fog.
egyébként a memória mérete nagyon hátul van a teljesítménybefolyásoló tényezők között. grafikus mag > memóriafajta > mamóriasávszél > memóriaméret
5/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta a srác,hogy erősebb kártyát nem bír el az alaplap,sem a proci,akkor ez most kamu???Az új játékokhoz akkor ez semmiképp nem jó?De azért akkor nem vertek át,ez jobb,mint a nvidia 256 volt ugye???Mert azt elvitte...
2011. nov. 7. 18:19
6/12 anonim válasza:
Ha pontos típusokat írnál megmondanánk.
7/12 anonim válasza:
Az árát mondd és a kártyáét amit elvitt... amúgy valószínű hogy átvert... csúnyán
8/12 A kérdező kommentje:
a régi kártya Nvidia gforce 7ezer valahányas volt 256-os,ez most 11000ft volt...
2011. nov. 7. 18:54
9/12 A kérdező kommentje:
Milyen kártyát kéne vennem???
2011. nov. 7. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!