Pentium 4 netezésre?
Kelleni fog némi trükközés, de megoldható.
Első körben én lecserélném az XP-t egy felhasználóbarát Linuxra (Mint XFCE, Xubuntu, Lubuntu), a böngészőbe pedig feltenném a h264ify nevű kiegészítőt, amivel már a 480p-s YouTube sem akadály. Plusz még a VLC, ami mindennel boldogul, és kevés erőforrást igényel.
Működhet, de Windows XP-t én már nem engednék netre.
Tegyél rá egy Xubuntu-t vagy más XFCE vagy LXDE felületű Linuxot, az nem fogyaszt sok erőforrást és sokkal biztonságosabb, mint az XP.
480p lazán elmegy ezen a konfigon.Nyugodtan maradhat az XP,úgy is csak egy műhely video/zenegép lesz és nem azon fog menni a netbankolás (gondolom én).Feldobni rá a legutolsó támogatott böngészőt (pl.:Firefox 52).Még vírusirtóval se terhelném,mert úgy is csak pár oldal lenne látogatva (feltételezem YouTube).
Jómagam GNU/Linux párti vagyok,én pl. azt használok,ezért akár javallhatok egy Lubuntu-t,vagy Xubuntu-t,csak hogy ne bökje a saját táborom szemét a válaszom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!