Intel Pentium 133 mhz (Gericom P1) lapi netezésre jó szerintetek? Vezeteékes net.
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:26
1/7 anonim válasza:
szerintem rengeteg bajod lesz vele. még egy windows xp-t sem biztos hogy elfuttat, régebbi rendszereken meg már nem tudnál normálisan netezni.
Az meg a másik hogy ez egy nagyon öreg gép ami bármkor megadhatja magát.
2/7 A kérdező kommentje:
állitólag az xpt még elbirja.amugy köszi
2009. okt. 30. 17:39
3/7 A kérdező kommentje:
most kaptam az infót 95 fut rajta de elég lassu nettel használnánk.
2009. okt. 30. 17:42
4/7 anonim válasza:
Nem bírja el az XP-t, azaz talán fel tudnád tenni, de gyökkettővel fog üzemelni. Meglepődnél, hogy pl. egy mezei youtube videóhoz viszonylag milyen "erős" hardver kell. Azon a P1-en 99%, hogy nem tudnál videót se nézni, ugyanakkor rengeteg weblap tartalmaz flash-t, aminél a jóöreg P1 valszeg simán lehal majd. Szerintem felejtős...
5/7 A kérdező kommentje:
Bocs az OFFér., de HP Omnibook 4150 P2 akkor már inkább, nem?
2009. okt. 30. 18:04
7/7 anonim válasza:
Nézd meg, pénz hijján csak ezt tudtam megveni, de minden fut rajta, videók, filmek, videokártya bövitésel a játékok egy része is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!