Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi foglalhatja a helyet a...

Mi foglalhatja a helyet a winchester-emen, amit nem látok?

Figyelt kérdés
két meghajtóm van, van ugye az SSD (C:) ami 120 gigás, van rajta 40 giga játék és a windows 10. Így is azt írja, hogy 5,27 giga szabad helyem van csak, de most nem ez a leglényegesebb. Ami még érdekesebb, van egy alap tárhelynek fentartott whinchester-em, többi random játéknak és saját file-aimnak. Ez egy 1 tera (931 giga) tárhely. Megnéztem, az összes létező mappát és mindent ami összesen van rajta összesítve 678 giga helyet foglalnak, és mégis azt írja, hogy 6,65 giga szabad területem van már csak. Hova lett az a 253 giga hely ami eddig volt rajta és miért nem látom? Töredezettségmentesítés nem segített sajnos semmit, gondoltam még hátha a frissítéseket felejtette letörölni a steam, de arra se láttam nyomokat. Mi lehet a probléma, valami vírus vagy worm? Windows tűzfal sose volt kikapcsolva pedig, és steam-en kívül max képeket töltöttem le internetről szóval erre se nagyon gyanakodtam. Mi lehet a baj, valami ötlet?

2018. okt. 22. 18:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

a Fehérsrácnak teljesen igaza van. Össze-vissza elmélkedel, kábitasz bennünket, hogy mi mindent néztél már meg, mégsem tudtál eddig normális, felhasználható infót adni. Még rendszergazdához is fordulsz, aki etetésről beszél. Hát akkor minek a GYK-hez fordulsz? A Vindirstat-al csinálj egy futtatást, ez a legprecizebben kiirja a GB tartalmakat, menj végig rajta (mappák, almappák beltartalma!) és keresd meg ott a felesleges fájlokat. Ha azokból nem tudod eldönteni, hogy mit kell törölni, akkor készíts róla legalább egy képernyőképet és küld el. És máris nem nulla az az infó, amivel a válaszadóknak tudsz szolgálni. Mert az nem elég, hogy Te mi mindent csináltál már, azaz ne a jártasságoddal, tapasztalatoddal kérkedjél, mert ilyen a látszat.

Szóval csak ez oldja meg problémádat:

[link]

2018. okt. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!