Mi a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
A 2016-os gépem(i5 6500 be quiet pure/dark rock hűtővel, 1xKingston HyperX FURY 8GB DDR4 2400MHz,GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6GB , 2tb sshd(Barracuda), H170m-D3H alaplap és egy CX550M tápegység egy thermaltake gépházban amugy a gépház nak a hdd jelző lede nme vilog használatnál)lassaban megy az elvártaknál. Sok játéknál 60-70 fpsről 1-15fps-re folyton leeski pár másodpercre. Sokat szagat sok olyan játékban amiben nem kellene pl.fortnite(folyton vissza ugrál a karakter),bf1 (20-30fps-el fut és itt is folyton szaggat a karakter menet)és még sok másik játék.A drivert már sokszor újra telepitettem de semmi nem történt(érdekes az hogy amikor egyszer levolt törölve a driver és akkor el inditottam a cs:go-t ugyan annyi fps- el ment mint driver-el 170fps körül). Bf 1 -nél meg se treheli a videókártyát, probáltam sok leirást az nvidia control panelnél is probáltam de sehogy nem tudtam rábirni hogy mennyen.Már a windowst is újra telepitettem(vettem egy új hddt) és mindet nulláról letöltöttem és végig probáltam de nem ment. Garanciával megnézettük a gépet és azt mondták hogy kiéget a alaplap(a nem égő led miatt vittük vissza)és ki cserélték.Csere után sem égett a led(ez nem nagy probléma csak hátha van valami köze).Mi lehet a hiba? Lehet köze az alpalaphoz?2018. okt. 13. 17:40
1/2 anonim válasza:
Hasonló gépem van nekem is, néha én is azt tapasztalom, hogy nem úgy menne ahogy kéne.
Pl Nier automata, bár itt ugye ráfogták, hogy szar az optimalizálás etc
2/2 anonim válasza:
Rakj vissza egy régebbi nvidia drivert a gépedre. Ha az sem oldja meg akkor valami más a gond. HDD-ről futnak a gamek? Ha igen, próbálj ki egy ssd-t(ajánlom most a Kingston SA400-at, 240gb 12-13 ezer Ft), vagy másik vinyót (gyorsabbat). Ha az sem oldja meg, akkor lehet a videokártyával/alaplappal van valami, bár ennek kisebb a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!