Mi lehet a baja a gépemnek mióta belekerült a videókártya?
Sziasztok azzal a a bajjal fordulok most hozzátok...van egy olyan problémám mióta benne van a videókártya a gépben (nem volt dvi-d kábelem addig integráltál használtam) és addig tökéletesen futott igaz cs:go-t ablakos módban de vitte minden tökéletes volt..mostmeg benne van a vidi kari és állandóan kifagy a gépem ha youtubeozok vagy facebookozok csak egy sötét kép sistergő hang a fülesben és leáll a gép ha cs:go-zok megvan a 200-300fps de igy is befagy kidob tálcára és amig vissza nem dob nem tudok semmit sem csinálni, a legfrissebb driver van rajta és nem értem mitől csinálja ezt...mellesleg már csak ugy tudom bekapcsolni ha a memóriákat megcserélem egy másik slotba valaki help me pls:(
Itt a konfig:
proci: Intel core i5 4570
vidikari: Msi radeon rx460 4gb OC
ram: 8gb ddr3 (2x4gb)
táp: Dell 290w 80+
alaplap: Intel Q87
OP rendszer: Windows 10Pro 64bit
75W eszik a VGA, és 84W a CPU
Ez 160W + egyéb őssz 200W
-bár ezt a teljesítményt ritkán éred el de,
a tápod 230W-t ad le max, az ágak terhelés elosztása miatt lehetnek gondok.
Szóval inkább vegyél egy 600W-s jó minőségű tápot és 10-20 évre le van tudva a gondod.
Továbbá az OC-t felejtsd el, ezen táp mellett.
Ha egy új VGA-t teszel a gépbe, bár 100% hogy menni fog, de egy rendszer újra telepítés,
sok kellemetlenségtől megóv.
"mellesleg már csak ugy tudom bekapcsolni ha a memóriákat megcserélem egy másik slotba"
Ezt nem is figyeltem.
kezd egy memtest-l
memtest kiír usb/cd boot róla leteszteled a mem-ket egyesével, élég 20-20 perc, azalatt is kiderülnek a főbb hibák, már ha hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!