Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kipróbáltam usb3 ÉS HDMI -...

Kipróbáltam usb3 ÉS HDMI - vga ADAPTEREK SEGITSÉGÉVEL i3 alapú gépen a hármas monitor rendszert. Éphogy működött, de a 1366-os felbontást már nem bírta mindhármon. Milyen géppel tudnék 6 illetve 8 monitort meghajtani?

Figyelt kérdés
Érdemes dedikált videokártyában gondolkozni vagy elég az alaplapi videokártya esetleg 2 csatlakozós s a többi USB átalakitóval? Semmi extra nem lenne vele, bővitett excell táblát néznék valamint képfelbontás képeket. Nem Full hd hanem HD vagy annyi se. A lényeg az óriástáblázat kérdése. És az árminimum érdekel, hogy ugyanannyi pénzből mi a jobb, alaplapi Videokártya s erős prcesszor vagy inkább gyengébb processzor de maradjon pénz dedikált videokártyára is?
2018. okt. 12. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Az usb teljesen alkalmatlan erre, borzaszto otlet.

Mindegy mit veszel, egy helyen kell 3 videokimenet ami egyszerre tud mukodni, ezek 20 eve ia letezo dolgok voltak, semmi kulonos vagy draga nem kell.

Vmi olcso multimedias videokartya jo lesz.

2018. okt. 12. 23:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. Tudsz mondani példatípusokat?

Mert nem nagyon ismerem s nem szeretnék valami túl olcsó használhatatlant venni, de feleslegesen drágát se, ami pl. full hd-t tud ami nekem minek?

Nekem elég lenne bőven ha két db 1280*768 -as monitort tudnék kapcsolni jobbra balra a meglevő 1366*768 mellé.

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy ha később beszereznék szintén 1366-os monitorokat s abból lenne három, azt is megtudná e ez hajtani vagy érdemesebb akkor annyival erősebb olcsó videokártyát venni?

És felmerül még a kérdés, mennyiből lehetséges még több monitor? Pl. összesen 5 db? Gondolom ahhoz 2 db videokártya kell 2-2 kimenettel (vagy olcsóbb 1 db 4 kimenetes?) s olyan alaplap amibe belemegy 2 videókártya is, (második esetben alaplapcsere nem kéne) így ez gondolom már nem lenne annyira olcsó.

2018. okt. 13. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!