Kipróbáltam usb3 ÉS HDMI - vga ADAPTEREK SEGITSÉGÉVEL i3 alapú gépen a hármas monitor rendszert. Éphogy működött, de a 1366-os felbontást már nem bírta mindhármon. Milyen géppel tudnék 6 illetve 8 monitort meghajtani?
Az usb teljesen alkalmatlan erre, borzaszto otlet.
Mindegy mit veszel, egy helyen kell 3 videokimenet ami egyszerre tud mukodni, ezek 20 eve ia letezo dolgok voltak, semmi kulonos vagy draga nem kell.
Vmi olcso multimedias videokartya jo lesz.
Köszi. Tudsz mondani példatípusokat?
Mert nem nagyon ismerem s nem szeretnék valami túl olcsó használhatatlant venni, de feleslegesen drágát se, ami pl. full hd-t tud ami nekem minek?
Nekem elég lenne bőven ha két db 1280*768 -as monitort tudnék kapcsolni jobbra balra a meglevő 1366*768 mellé.
Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy ha később beszereznék szintén 1366-os monitorokat s abból lenne három, azt is megtudná e ez hajtani vagy érdemesebb akkor annyival erősebb olcsó videokártyát venni?
És felmerül még a kérdés, mennyiből lehetséges még több monitor? Pl. összesen 5 db? Gondolom ahhoz 2 db videokártya kell 2-2 kimenettel (vagy olcsóbb 1 db 4 kimenetes?) s olyan alaplap amibe belemegy 2 videókártya is, (második esetben alaplapcsere nem kéne) így ez gondolom már nem lenne annyira olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!